29.1.2010

Sponssirahaa?

Pakkasta uhmaten päätimme viime hetkellä lähteä treeneihin. Kerrospukeutumista koko koirakolle ja menoks! Isäntä lähti mukaan huoltojoukoiksi, kuormajuhdaksi ja valokuvaajaksi. Oli hieman vaikea saada kuvia hämärässä hallissa nopeasta kohteesta. Suurimmassa osassa kuvia näkyy este, mutta sen suorittajasta ei edes hännänpäätä.

Matkalla treeneihin Karpolla oli alla BOT ja päällä kokovillainen mantteli, eikä äijää palellut. Tarkkana odotti, että saadaan radanpätkät rakennettua. Vaikka kuvassa näyttää hiljaiselta turrelta, niin hyvin tuolta huulien välistä lähtee "kevyttä" ujellusta, poika kun ei millään meinaa pysyä nahoissaan, vaan olis kova kiire radalle.
 


Lämmiteltiin muutamilla esteillä Back-On-Track päällä ja eipä tuo menoa haitannut. Sen verran mainosmielisiä kuvia, että vois kerjätä BOT:lta sponsorirahaa. Tuossapa juuri juttelimme Karpon tuoneen kasvattajan kanssa koiriin uppoavasta rahasta. Meinasin huvikseni laskeskella, kuinka paljon kaikkinensa menee koiran ruokiin tarvikkeisiin, kurssimaksuihin, hallivuokriin, dieseliin, omiin treenikamoihin.... Hanna totes ettei kannata edes laskea:) Ei oo halpaa, mutta mikäpä olis.
 

 


Hyppytekniikkaharjoituksia.
 
Posted by Picasa


 


Rengas taitaa olla Karpon lempparieste.
 


Kontaktiesteitä aloitellaan pikkuhiljaa. Edellisissä treeneissä Karpo hiipi puomin ylös ja tasaisen osan. Alastulo oli Karpon mielestä turvallisinta tehdä ryömimällä maha maassa. Tällä kertaa vauhtia oli jo sen verran, että itsellä meinasi mennä jalat solmuun.
 


Tässä tämän päivän kerrospukeutumista. Villamantteli+Pomppa+huomioliivit=näkyvä ja lämmin koira.
 
Posted by Picasa


 
Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. Heippa! Täällähän tämä blogi on :) Hyvä idea kelmuttaa renkaan sivut, siinä pöllömpi voi pari kertaa tosin juosta päin, mutta kokeilemisen arvoinen idea.

    VastaaPoista