24.1.2010

Turku Winter Dog Show ja sitten Andis lauloi....

Meinas eilen kyynel karata silmäkulmasta, kun kostealta Tallinnan reissulta kotiuduttuani pääsin todelliseen märkäpuuhaan turkin pesun tiimoilta. Oli niin nannaa istua kylppärin lattialla ja yrittää epätoivoisesti kastella MrPaksutakkuturkkia. Tätä ennen tietenkin turkin avaamista muutaman tunnin ajan. Ihan hieman väsytti, kun jostain syystä ei tullut nukuttua kuin vajaa kolme tuntia edellisenä yönä. No, tänään se palkittiin ja Karpo sai ERIn ja oli luokkansa 2.!!!
Palkkioksi hyvästä käyttyäytymisestä Karpolle ostettiin ihana täysvillainen loimi, Back-On-Track-mantteli ja -alusta, siankorvia, uudet kynsisakset, ruokaa 18kg, nameja sen seitsemää sorttia, shampoota....

 


 


Karpon Fama-sisko samasta pentueesta äippänsä Tuulian kanssa
 


Kotona rupes Andis surraamaan välittömästi ja lopputuloksena on suloinen nakupelle, jonka pyllyyn tuulee ja sen takia pitää istua vähän väliä.

 


Posted by Picasa


 


 


 


 


Posted by Picasa

3 kommenttia:

 1. Ihanahan se Karpo on:)- myös karvattomana! Onnea kisamenestyksestä!

  VastaaPoista
 2. Voi mikä turrukka. Ja voi parkaa ilman turkkia tässä säässä :). Hyvin sä jaksoit vetää sitten sunnuntaina juhlimisesta huolimatta tai ehkä se oli Karpo, joka veti sua perässään. Onnea kuitenkin kovasti! Ja kiitos vielä risteilyemännälle. Nooa ei päässyt parturiin ja pesuun sovitusti vkl:na, kun sairastuin ja nyt mun sängyssäni on yksi vähemmän ihanalle tuoksuva lapsonen aina aamuisin. Täytyy korjata tilanne heti lauantaina. Pidetään yhteyttä! T.Emmi

  VastaaPoista
 3. Muutos on aina melkoinen, tuollaisesta karvapehkosta tuli oikein nätti poika esiin! Ja onnittelut hienosta näyttelymenestyksestä!!

  Katja, Karri ja Luru

  VastaaPoista