7.2.2010

Karpo 1v.!

Meidän vauva ei ole enää niin vauva. Menneellä viikolla tuli pikku-miehellä yksi vuosi täyteen:) Merkkipäivää juhlistettiin maksalaatikkokakulla, jossa kuorrutuksena kermaviiliä, koristenakkiviipaleita ja nappulaströsseliä ja kynttilänakki.
 

 

Posted by Picasa

 

 

Lahjaksi Karpo sai kotiväeltä hankalimman älypelin, mitä kylän eläintarvikeliikkeestä löytyi. Pelissä neljä lootaa, jonne sisään laitetaan tietenkin makupaloja. Pelin Karpo ratkaisin alle neljässä minuutissa. Seuraavana päivänä ja kolmannella pelikerralla aikaa menikin vain alle minuutti. Lootia on siis neljä, joista yksi vedetään sivusta narusta, yhdessä kansi nostetaan päällä olevasta narusta, yhdessä kannessa ei ole vetonarua ollenkaan ja yksi kansi pitää liu'uttaa sivuttain.
 

Kaskisten mummilta ja ukilta Karpo sai makupaloja ja uuden pehmokirahvin, jonka nimen oppi heti. Joten jos pyytää tuomaan kirahvin, niin kirahvi tuodaan. Joskus tosin haluaa ehdottomasti tuoda rotan, mutta uudestaan pyydettynä lelu lopulta tuodaan.
Posted by Picasa

 
Posted by Picasa

Muutama kuva viikontakaiselta perrolenkiltä. Lunta oli kevyesti reiteen pahimmissa paikoissa. Karpokin joutui lumisukeltajan hommiin.

 

 

1 kommentti:

  1. Noi koirien älypelit on kyllä hauskoja, mutta aika nopsaan perrot ne ratkaisee. Karposta on tullut oikein komea nuori mies!

    Terveisin, Karri ja Luru

    VastaaPoista